Una ciutat viva amb propostes i alternatives d'oci i de cultura per a totes les edats

En els darrers anys, l’Ajuntament està fent una clara aposta per “humanitzar” la ciutat, per fer-la més amable i crear més espais verds i d’oci per als vianants. L’ampliació de la xarxa de parcs urbans, la remodelació de places, la incorporació de més mobiliari urbà, més jocs infantils, zones de pic-nic o espais d’ombra als parcs, són algunes de les iniciatives urbanístiques, que juntament amb la reordenació de carrers, permeten donar més prioritat als vianants.

En paral·lel, es desenvolupa a la ciutat una complerta i variada oferta cultural tant municipal com promoguda des de les entitats que abasta un ampli ventall de possibilitats a preus assequibles i en molts casos gratuïts.

Les arts escèniques amb el Cornellà Escena, el Teatre Familiar, L’Auditori Teatre, el Petit Liceu, exposicions, conferències, xerrades, presentacions de llibres, cinema, tallers i cursos als centres cívics, als casals, al Citilab, al CRAJ, al Centre de la Dona, etc, són alternatives per gaudir i aprendre.

Esport i Benestar

A més, la ciutat compta amb una intensa activitat esportiva tant a nivell escolar, amb la mobilització de prop de 2000 nens i nenes en el Jocs Escolars, com a nivell de clubs i en equipaments municipals com ara el Parc Esportiu, els pavellons i els camps de futbol municipals, les piscines, etc., per millorar el benestar i la qualitat de vida.