Blues i bon rotllo aquest dissabte 15 de setembre a la plaça de l’Església

Departament de Cultura

Cita doble aquest dissabte a la plaça de l'Església. La presentació de la programació Cornellà Escènica, amb el concert dels grups A Contra Blues i Rockin Tenders, s'acompanya de la 4a Festa de la Cornelia, que va haver de ser suspesa pel mal temps fa uns mesos.

El canvi d'estació porta aire fresc a la ciutat i irromp amb força la nova programació cultural de l'Ajuntament de Cornellà, pensada per a tota la família: concerts, espectacles de circ, màgia, teatre, dansa i, fins i tot, cinema d'animació! A més de la programació especial del Festival de Pallassos. Gaudeix dels millors espectacles de la temporada sense sortir de la ciutat, amb un total de 24 espectacles de gran qualitat i a preus competitius. Ja podeu adquirir les entrades i beneficiar-vos dels descomptes per a la venda on-line.

I per acompanyar la presentació tindrem la 4ª Festa de la Cornèlia durant tot el dia a la mateixa plaça de l’Església. Des de les 11.00h s’obriran els tiradors de 7 varietats de cervesa artesana i hi haurà espectacles i actuacions per a petits i grans.

Però a la ciutat teniu moltes altres cites culturals i familiars per gaudir del cap de setmana. Per exemple, una visita guiada a l'entorn del riu Llobregat (dissabte 15, 10.00 h); el festival B-Retina de cinema de sèrie B, tot el cap de setmana a l'Auditori de Sant Ildefons; o una visita guiada a la planta noble del Museu Palau Mercader (diumenge 16, 12.00 h).

Què Fer a Cornellà

Si vols compartir amb els teus fills i filles algun espectacle infantil, les biblioteques i també la programació Cultura en Família que proposa l'Ajuntament és la millor agenda que pots portar al damunt. Si vols practicar esport o veure algun espectacle de teatre o música per compartir amb la teva parella, visitar una exposició o fer alguna visita guiada al patrimoni aquest cap de setmana pots consultar-la de forma fàcil i senzilla mitjançant el portal Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà
     

Cornellà al Dia

La ciutat és plena diàriament d'esdeveniments i activitats de tota mena i per a tots els públics. La web municipal actualitza de forma regular totes elles en una completa agenda que engloba des d'activitats culturals, socials o esportives fins a presentacions de llibres, xerrades, etc.

Si voleu rebre dues vegades per setmana a la vostra bústia electrònica informació amb tota aquesta agenda i notícies de Cornellà només heu d'omplir aquest formulari d'alta i els dilluns i els divendres estareu informats  puntualment de tot el que passa a la ciutat.

Si fins fa poc rebies el Cornellà al Dia i ara ja no, tingues en compte que el canvi de normativa pel que fa a les polítiques de privacitat fa necessari inscriure-t'hi i acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  Subscriu-te al CORNELLÀ AL DIA
  LA SETMANA (Agenda web municipal)