Més de 100 guies canins de policies locals es donen cita a Cornellà

Guàrdia Urbana

Més de 100 agents de policia local de tot el territori espanyol i 60 gossos ensinistrats es formen del 24 al 28 de setembre a Cornellà per millorar les tècniques i els treballs de recerca d’estupefaents en el I Campus d’Unitats Canines de Policies Locals d’Espanya.

Durant cinc dies consecutius els participants rebran formació teòrica, pràctica i jurídica per part d’instructors amb gran experiència de cossos policials nacionals (guardià civil i mossos) i també d’àmbit internacional, com la policia federal de Bèlgica i la policia de Nova York. Els inscrits assistiran a ponències pels matins i realitzaran pràctiques en grups de treball i en diferents ambients per les tardes.

Divendres 28, com a cloenda, hi haurà una exhibició canina al camp de futbol municipal, adreçat a les entitats culturals i associacions veïnals, i a més d’un miler d’alumnes de la ciutat, que gaudiran de la presentació oficial de totes les unitats canines participants i d’una demostració dels entrenaments i de les diferents habilitats dels gossos.