Dos espais amplien a més barris l'oferta de Patis Oberts tots els caps de setmana

Polítiques d'Integració i Mediació

Des d'aquesta setmana, dos nous espais s'afegeixen a l'oferta de Patis Oberts, fent arribar a més barris de la ciutat aquesta opció de lleure per a infants i joves. Es tracta dels patis de les escoles Jacint Verdaguer i Dolors Almeda, que s'afegeixen als de les escoles Sant Ildefons, Montserrat i Ignasi Iglesias que ja venien funcionant.

El programa de Patis Oberts posa a disposició dels nens, nenes i joves espais adequats on   poder-se relacionar i fer esport. Es tracta de facilitar l’ús del pati escolar perquè pugui ser un espai educatiu també el cap de setmana i durant tot l’any.

Els cinc patis són oberts cada dissabte i diumenge de 10.00 a 15.00 hores. A l'estiu, l'horari s'amplia a tota la setmana.

Amb aquest programa es tracta d’afavorir la convivència ciutadana en l’ús dels espais públics de la ciutat, en reservar les places i parcs per al descans i l’oci de la ciutadania i, alhora, fomentar la pràctica esportiva i els espais de relació d’infants i joves en unes instal·lacions adequades.

 

  Programa Patis Oberts
  Normes d'ús