Tota mena d'activitats per fer a Cornellà aquest cap de setmana

Entrem en un cap de setmana ple d'activitats: actuacions musicals al Castell i al Museu Palau Mercader, màgia amb el Mag Lari a l'Auditori, el Jazz & Beer, Microteatre, noves exposicions també al Castell i al Palau... Pots estar al cas de totes elles amb el Què Fer a Cornellà, amb el Cornellà al Dia, amb les xarxes socials. No et perdis cap activitat a la ciutat!

Activitats als carrers sense cotxes

Aquest cap de setmana es posen en marxa els tallers lúdics i sostenibles per dinamitzar el programa dels 'Diumenges, carrers sense cotxes', que es va iniciar al gener a carrers de diferents barris del municipi, amb la voluntat de recuperar l'espai per als vianants com a lloc de lleure i d’oci, en detriment dels vehicles.

Cada setmana hi ha prevista una activitat diferent a tres dels carrers lliures de cotxes, els diumenges d’11 a 13 hores, alternant entre tots ells: aquest cap de setmana, començarem amb jocs d'abans al carrer Torras i Bages , un circuit de mobilitat a l'Av. Sant Ildefons (plaça d'Europa), una activitat esportiva a la Rambla d'Anselm Clavé.

Què Fer a Cornellà

Si vols compartir amb els teus fills i filles algun espectacle infantil, les biblioteques i també la programació Cultura en Família que proposa l'Ajuntament és la millor agenda que pots portar al damunt. Si vols practicar esport o veure algun espectacle de teatre o música per compartir amb la teva parella, visitar una exposició o fer alguna visita guiada al patrimoni aquest cap de setmana pots consultar-la de forma fàcil i senzilla mitjançant el portal Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà