Nou projecte social i esportiu per fomentar els valors de l'esport entre els escolars

Departament d'Esports

L’Escola Esportiva Social és un projecte d’oferta multiesportiva, impulsat per l’Ajuntament de Cornellà, per tal de promocionar la pràctica esportiva entre els nens i nenes de primària (de 6 a 12 anys) i de secundària (de 13 a 18 anys) de la ciutat.

Es fa en horari extraescolar, de dilluns a divendres, i és gratuït per a tots els escolars que ja estan inscrits en una activitat esportiva de club o d’AMPA, i també per a tots els estudiants de secundària.

L’objectiu del programa és millorar el rendiment acadèmic, gaudir d’hàbits de vida saludables i actius, i aprendre esports amb noves metodologies. L’activitat esportiva no està concebuda en clau competitiva, sinó com a instrument de transmissió de valors educatius per facilitar la inclusió a la societat i el desenvolupament personal.

Es pot triar entre una quinzena de modalitats esportives diferents, dirigides per monitors  especialitzats: a primària, handbol, korfball, beisbol, llançaments (atletisme), rugbi, voleibol, arts marcials, hoquei, patinatge, esgrima; i a secundària, futbol, multi esport, bàsquet, escalada, activitat aeròbica musical.

Totes les activitats es desenvoluparan en instal·lacions municipals. L’Escola Esportiva Social té tres àrees de desenvolupament, depenent de la zona d’escolarització o vivenda: l’àrea esportiva Dolors Almeda (escola Dolors Almeda i Camp de Futbol d’Almeda), l’àrea esportiva Ignasi Iglesias (escola Ignasi Iglesias i pavelló Can Carbonell), i l’àrea esportiva Torre de la Miranda (escola Torre de la Miranda, escola Sant Ildefons i Camp de Futbol Sant Ildefons).

Més informació al departament d'Esports, al carrer Mn. Jacint Verdaguer 16-18 (baixos interior), o al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1466).

  Web de l'ESCOLA ESPORTIVA SOCIAL
  Més informació