Com abordar les dificultats d'aprenentatge: millorem l'educació

Departament de Polítiques de Família

El Citilab Cornellà acull els dies 5 i 6 d'octubre les II Jornades Millorem l'Educació, organitzades per l'Associació de Famílies amb nens i nens amb Dificultats d’Aprenentatge a Catalunya. Hi col·laboren l'Ajuntament de Cornellà, la Federación Española de Dislexia, l'Institut de Ciències de l'Educació de la UB i el Citilab.

Al llarg dels dos dies hi haurà ponències centrades en com abordar les dificultats de l'aprenentatge, tocant temes com el TDAH, l'accessibilitat dels materials, la dislèxia i altres reptes, per acabar amb una taula rodona sobre el lema "Millorem l'Educació". Les jornades són una activitat de formació permanent del professorat acreditada per Institut de Ciències de l'Educació de la Universidad de Barcelona.

També destaca la presentació del projecte Leeduca, un programa d'estimulació de la consciència fonològica en Educació infantil. Més de 80 centres de la província de Málaga participen en el programa d'investigació que es realitza amb la Universitat de Màlaga, i són ja més de 200 les escoles que apliquen el programa de prevenció en províncies andaluses, així com en altres llocs de Espanya i de fora d'ella.

 

  Web de les Jornades
  Web del Citilab