Tres espectacles de carrer per encetar el Festival Internacional de Pallassos

Departament de Cultura

La gresca de la 18a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, 'Memorial Charlie Rivel', ja és aquí. Començarà el diumenge 14 d’octubre i ens acompanyarà fins al dia 21.

Per obrir boca, la programació ALAIRE!, el dia 14 a tres carrers de la ciutat: al carrer Baltasar Oriol, el Cirquet Confetti ens portarà un tricicle carregat de números de circ, música i, fins i tot, una pallassa volant. El mateix dia, al carrer Verge de Montserrat arribarà l’espectacle dels Revoluclown que revolucionaran l’escenari per crear una gran aventura. Finalment, al carrer Segarra, podrem veure un autèntic ‘home bala’ amb l’Albert Vinyes. Tots, a les 12.00 hores.

La programació als espais públics i gratuïts és un dels valors diferencials del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà per portar els somriures i la màgia dels clowns a tots els racons de la ciutat. En la 18a edició del Festival podreu d’una trentena d’espectacles per a tots els públics a places i carrers de la ciutat amb propostes innovadores, sorprenents i espectaculars que ens faran somiar i ens alegraran amb la seva naturalitat, imaginació i sentit de l’humor.

Ens quedaran moltes coses per viure i experimentar: els Mercats del Riure, el Cercavila Clownic!, i un nou bon grapat d'actuacions per al dissabte 20 d'octubre. Les aventures continuaran durant tota la setmana…

  Web del Festival de Pallassos
  Venda d'entrades