Cap de setmana d'activitats populars al barri de Sant Ildefons

El barri de Sant Ildefons celebra les seves festes, amb la majoria d'activitats concentrades aquest cap de setmana, del 12 al 14 d'octubre. Un programa ple d'activitats lúdiques, culturals, gastronòmiques i esportives per a totes les edats, organitzades per la coordinadora d'entitats del barri.

El pregó és aquest any a càrrec de l'escriptor Toni Hill, que acaba de publicar la novel·la Tigres de Vidre, ambientada al barri. Serà el dijous, 11 d'octubre, a les 19.30 hores, al Centre Cívic Sant  Ildefons.

Al llarg de la setmana, per als més petits poden trobar activitats infantils a la biblioteca Sant Ildefons; jocs d'arreu del món i jocs gegants i inflables a la plaça de Sant Ildefons els matins del cap de setmana; o una gimcana fotogràfica per a famílies "Què passa a Sant Ildefons?", dissabte.

La programació per al públic adult conté també el Sant Vildefons, davant del mercat (dijous 11 a les 21 hores), l'Art Ildefons, amb propostes escèniques d'artistes i col·lectius locals (divendres 12 a les 19 hores), competicions esportives, mercat d'intercanvi, castellers, botifarrada, ball i moltes activitats més. Consulteu el programa de festes per a més detalls.

 

  Programa FESTES DE SANT ILDEFONS 2018