19 emprenedors lideren els nou projectes finalistes que han entrat a formar part del III Cornellà Open Future

AutoTrading Factory, sistema automatitzat de trading per operadors de borsa; BeertoB, marketplace de cervesa artesana; GreenAnalytics, sistema d’intel·ligència artificial i Big Data aplicats a la predicció del consum energètic; Hacktheflight, agregador d’ofertes de vols online; Kbox Sales Tools, software d’intel·ligència de vendes; PlatformPlace, xarxa social i marketplace del cigarret electrònic; Raw Data, sistemes d’intel·ligència artificial i Big Data aplicats a la predicció quantitativa i qualitativa en explotacions agrícoles; Residum, plataforma B2B per a la  compra/venda/subhasta i valoració de residus; Whoopee, xarxa social d’esdeveniments públics i privats.

Aquests són els nous projectes de base digital i escalable que han estat seleccionats per l’equip del Cornellà Open Future_ d’un total de més d’una trentena de projectes aspirants. Fa uns dies que es va donar llum verda a aquesta tercera convocatòria del programa d’acceleració, iniciativa  de l’Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb Telefònica i gestionada pel Centre d’Empreses Procornellà.

Els seleccionats ja estan treballant en la primera fase del programa amb una durada de tres mesos i amb l’objectiu de validar la idea i definir el model de negoci. La segona fase s’allargarà tres mesos més i tindrà com a repte validar el model de negoci per donar pas a la tercera fase, de sis mesos de duració, que tindrà com a objectiu final la sortida al mercat de la nova empresa.

 

  Web Cornellà Open Future
 
Centre d'Empreses Baix Llobregat de Procornellà