Gala Solidària a la carpa del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

Departament de Cultura

Aquest any Pallassos sense Fronteres celebra el 25è aniversari i per commemorar-ho al Festival Internacional de Pallassos celebra una gala especial. La primera Gala de la programació ALAPISTA! tindrà un preu reduït de 6 euros per als adults i 3 euros per als infants i tota la recaptació anirà per finançar algun dels seus projectes.

La gala se celebra el dimecres 17 d'octubre, a les 19 hores. De la mà de la pallassa Jimena Cavalletti i amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions, l'espectacle inclou la participació d’artistes vinguts d’arreu: Nezdames et Nezsieurs –França-, Claret Clown –Catalunya-, Fanny Giraud –França-, Gromic –Bèlgica-, Die Maiers –Alemanya-, Joe de Paul –Canadà-, i Tim Tyler –Austràlia-.

A la gala s’emetrà el vídeo commemoratiu dels 25 anys de PSF i hi haurà una botiga de marxandatge de Pallassos Sense Fronteres a l’entrada de la carpa.

El primer espectacle de Pallassos Sense Fronteres va tenir lloc el 26 de febrer de 1993 a la localitat de Veli Joze a la península d’Ístria (actual Croàcia) davant de nens i nenes que patien les conseqüències de la guerra que desmembrava l’antiga Iugoslàvia. Des d’aquell dia, les sabates gegants i els nassos vermells de Pallassos Sense Fronteres han viatjat a prop de 100 països en 450 expedicions, realitzant 7.009 actuacions i fent riure a més de 2 milions de persones arreu del món afectades per conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals arreu del món.

Web del Festival de Pallassos
Venda d’entrades
PROGRAMA 18A EDICIÓ (PDF)
Facebook del Festival
Twitter del Festival