Cornellà se suma als actes del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Departament de Polítiques d'Igualtat

Amb motiu del Dia Munidal del Càncer de Màma (19 d'octubre), a Cornellà ja fa uns dies que s'estan portant a terme diverses activitats per informar i sensibilitzar sobre la malaltia, organitzades per la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, l'associació Toca-te-les i el CIRD (Centre d'Informació i Recursos per a les Dones). Un dels espectacles solidaris que hi ha programats per avui divendres 19 d'octubre és el concert que oferirà l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, dirigit per Sergi Vicente i amb la participació de Daniel Gil al violí i Olga Ponce a la dansa, a la sala Àgora del Museu Agbar, a les 19 hores. En aquesta ocasió el Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet i l'AECC Cornellà han volgut sumar sinèrgies que comprometin a la visibilitat dels serveis i suports gratuïts que ofereix l'associació a malalts i familiars. Les entrades a l'espectacle constitueixen una aportació solidària de 6 euros a la tasca de l'entitat.

A llarg del dia, es portaran a terme taules informatives per part de la AECC Cornellà a diferents punts de la ciutat. A la tarda (19 hores), al CIRD, es presentarà el projecte Sanadones, un grup de suport i acompanyament per a dones amb càncer de mama, i, posteriorment, es farà el taller ‘Com millorar la nostra imatge' adreçat a dones que han patit la malaltia. El passat dilluns es va estrenar una exposició de fotografies, a sota del viaducte de Renfe, que també constitueix l'estrena del projecte "Toca-te-les 2018" destinat a conscienciar sobre la necessitat de realitzar-se revisions periòdiques i millorar la prevenció.

El programa d'activitats clourà amb el 5è Sopar Solidari organitzat per l'AECC Cornellà, un sopar-trobada amb les institucions i el teixit associatiu de la ciutat, per posar en comú les activitats dutes a terme i el futurs projectes.
Avui 19 d'octubre Dia Mundial del Càncer de Mama, la Torre de la Miranda s'il·luminarà de rosa en suport a la campanya de conscienciació.

  Activitats Setmana Rosa a Cornellà