Tres dels carrers tallats dels 'Diumenges sense cotxes' compten amb activitats cada setmana

Cada diumenge, entre 11.00 i 13.00 hores, hi ha prevista una activitat diferent a tres dels carrers lliures del trànsit de vehicles inclosos en el programa dels ‘Diumenges, carrers sense cotxes', que es va iniciar al gener a setze carrers de diferents barris del municipi. Una iniciativa portada a terme per l'Ajuntament de Cornellà amb la voluntat de recuperar l'espai per als vianants com a lloc de lleure i de convivència, en detriment dels vehicles. Un cop s'ha aconseguit aquest propòsit i la ciutadania ja s'ha acostumat a fer vida al carrer: passejar, jugar, organitzar activitats a l'aire lliure, etc, per animar més aquests espais es portaran a terme diferents propostes (lúdiques, familiars, esportives i ambientals) obertes a tothom.

Aquest 21 d'octubre seran al carrer Torras i Bages (activitat Fes Salut), a l‘avinguda Sant Ildefons/plaça Europa (activitat Juga com abans) i al principi de la Rambla d'Anselm Clavé (activitat Circuit de Mobilitat).

La setmana vinent, prendran el relleu els carrer Baltasar Oriol i Miranda. Tot de propostes per animar els veïns i les veïnes a fer un altre ús del carrer, i recuperar-lo com a espai col·lectiu de convivència. A més, es pretén fomentar hàbits de mobilitat responsable: desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic.