Continuen a bon ritme les obres de la biblioteca de Fontsanta-Fatjó

La nova biblioteca de Fontsanta-Fatjó va prenent forma. El nou espai de lectura s'ubicarà al parc del Canal de la Infanta i ocuparà una superfície de 825 m2 útils per gaudir de la lectura i la cultura distribuïts en una sola planta. L'edifici comptarà amb comparticions mòbils que permetran redistribuir els ambients i realitzar activitats relacionades amb la lectura tant a l'interior com a l'aire lliure. Aquesta flexibilitat permetrà també oferir aules d'estudi les 24 hores del dia.

El nou equipament s'integrarà a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà i oferirà els serveis propi d'una biblioteca pública ( préstec, connexió a ordinadors amb Internet i ofimàtica, connexió Wi-Fi, participació en la programació d'activitats de les biblioteques, etc). A més, disposarà d'aules on es podran organitzar formacions, tallers, conferències i reunions. La nova biblioteca té un cost d'adjudicació de 2.115.383 euros, i forma part del pla estratègic "Cornellà, Ciutat de la Lectura", aprovat el 2009.

Adequació del parc del Canal de la Infanta
També es portaran a terme diferents actuacions de millora del parc, com ara la reordenació i renovació de les zones de jocs infantils i la plantació d'arbrat per dotar de més ombra aquests espais, així com l'ampliació de la zona de pícnic amb la incorporació de dues taules més. S'aprofitaran les obres per construirà una nova escala en l'accés nord del parc, més segura i accessible, i s'actualitzarà la instal·lació de reg i es faran treballs de jardineria.