Presentació "La epidemia de la primavera", d'Empar Fernández, dins el cicle d'activitats de l'Escola d'Humanitats de Cornellà

Empar Fernàndez, una de les autores cornellanenques amb més projecció literària, visita la biblioteca Marta Mata per presentar-nos la seva darrera novel•la: La epidemia de la primavera. Ambientada a l'Europa de principis del segle XX, l'obra ens trasllada a les trinxeres de la Primera Guerra Mundial i a un continent assolat per la passa de la grip. Gracia, la protagonista, viurà una intensa relació amb un soldat americà i també serà testimoni d'una Barcelona immersa en les revoltes socials

 

L'Escola d'Humanitats de Cornellà organitza aquest mes de novembre un petit cicle d'activitats:

El 12 de novembre, a les 19 h a la Biblioteca Marta Mata, l'escriptora i col·laboradora de l'Escola, Empar Fernández, presentarà la seva darrera novel·la "La epidemia de la primavera".

El 14 de novembre, a la Biblioteca de Sant Ildefons també a les 19 h., és el torn d'Oriol Lagé, xef i director creatiu, que a partir de la seva experiència en aquests dos camps presentarà "La creativitat ens salvarà de tots els mals", sobre cuina i creativitat.

El 22 de novembre, a les 19 h, Maria Elizalde, també col·laboradora i programadora de l'Escola d'Humanitats i professora de  Filosofia oferirà a la Carpa de Cornellà Humana (pl. Europa) una xerrada sobre la necessitat de les humanitats a la societat actual titulada "Pensar per existir".