Cornellà dedica dos dies a 'L’Univers dels Drets dels Infants'

Com cada any celebrem a la ciutat el Dia Internacional de la Infància, una trobada participativa dels infants de les escoles de Cornellà on es reconeix la seva condició com a ciutadans i ciutadanes, i el seu dret a expressar-se lliurement. El 20 de novembre de 1989 l'Assemblea General de Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els Drets de l'Infant.

Aquest curs, igual que l'anterior, la celebració es farà en dos dies consecutius, 20 i 21 de novembre, en dos espais diferents, plaça de Sant Ildefons, al barri de Sant Ildefons, i plaça de la Sardana, al barri Riera. Sota el lema "L'Univers dels Drets dels Infants" els infants de 5è i 6è gaudiran d'una jornada lúdica amb esmorzar i la realització de tallers reivindicatius dels Drets, acompanyats d'un grup d'animació.

En l'acte també participa el Consell d'infants amb la lectura d'un Manifest dels Drets dels Infants i el treball d'uns tallers que fan referència a una selecció d'aquests drets. El Consell d'Infants és l'òrgan de representació infantil de la ciutat on totes les escoles estan representades i es reuneix per tractar temes de la seva vida quotidiana al municipi donant la seva visió d'infants i dels seus drets.

Programa del Dia Internacional de la Infànci