Entrenament solidari al Citilab per recaptar joguines

Comença l'època nadalenca i es multipliquen els actes solidaris per fer que tothom pugui gaudir d'aquests dies tan especials. Aquest dissabte 1 de desembre se celebra al Citilab un entrenament solidari organitzat pel club esportiu cornellanenc C.M.Sígueme, amb el suport de la Creu Roja i l'Ajuntament de Cornellà, amb la voluntat de facilitar la inclusió social de totes les families de la ciutat.

A partir de les 9.30 h del matí, totes les persones interessades podran acostar-se al Citilab per donar joguines que, gràcies a la col·laboració de la Creu Roja i en el marc de la campanya solidària de Nadal, arribaran a mans de les famílies que més ho necessiten per garantir que tots els nens i nenes tinguin regals aquestes festes.

A banda de la donació, el club esportiu C.M.Sígueme ha programat una activitat esportiva per a totes les persones participants. Tots aquells ciutadans i ciutadanes que donin la seva joguina podran participar en un recorregut, caminant o corrent, fixat pels organitzadors. Per tal que hi pugui participar tothom, existiran dos recorreguts per a tots els nivells: un de 5 km i un de 3 km.

Apropeu-vos al Citilab i col·laboreu portant una joguina pels infants i aprofiteu per fer una mica d'exercici!