Tall del servei de FGC a l’Hospitalet, Cornellà i Sant Boi de Llobregat

Entre el 30 de novembre i el 9 de desembre s'interromprà el servei ferroviari entre les estacions de L'Hospitalet i Cornellà durant les hores punta dels dies feiners (de 7 a 9 hores del matí), en aquests trams de la línia Llobregat-Anoia. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei entre les estacions de L'Hospitalet Av. Carrilet i Cornella Riera i entre L'Hospitalet Av. Carrilet i Sant Boi per obres de millora de la infraestructura. Els treballs consistiran a refer un tram de la contravolta del túnel que uneix aquestes estacions que està malmesa pels moviments d'aigua del nivell freàtic.

Fora de les hores punta dels dies feiners i els dies festius el tall serà entre L'Hospitalet i Sant Boi. FGC oferirà servei substitutori amb autobús en els trams afectats per garantir la mobilitat dels viatgers. La circulació dels trens entre les estacions de Pl. Espanya i L'Hospitalet s'efectuarà fora dels seus horaris habituals, per la qual cosa, caldrà consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al web i a les vitrines de les estacions.

Els trens que circulin entre Sant Boi i les estacions de Martorell, Manresa, Igualada, etc, no veuran modificats els seus horaris habituals. Aquests horaris estan disponibles al web d'FGC, a l'aplicació per a mòbils o a les vitrines de les estacions.