Cornellà Valors convoca nou concurs de micro relats sobre 'la cultura de la tolerància'

L'Ajuntament de Cornellà, en el marc del programa "Cornellà Valors" aprovat pel Consell de Ciutat, convoca un concurs de micro relats amb l'objectiu de promoure la implicació dels ciutadans i ciutadanes en la difusió d'un valors que ens permetin millorar a nivell personal i comunitari.  En les darreres ediccions s'han treballat valors com ara el civisme, la cooperació, el diàleg, l'esforç, l'entusiasme i la il.lusió. Enguany, serà el valor de "la tolerància" l'eix conductor de les diferents accions de divulgació i sensibilització que es portin a terme pel grup de treball de Cornellà Valors.

Una de les activitats proposades és el concurs de micro relats que en aquesta ocasió tindrà com a temàtica 'la cultura de la tolerància', entesa com a una eina de comunicació, conciliació, mediació o resolució de conflictes, sigui a l'àmbit familiar, de la formació, del treball, de la recerca o de la societat en general, com a valor de formació i creixement. La convocatòria per participar romandrà oberta fins al 31 de març de 2019. Poden participar tots els ciutadans i ciutadanes de Cornellà, a partir de 19 anys. A tots els participants se'ls hi lliurarà un diploma de participació i un obsequi d'agraïment pel seu treball, dedicació i esforç. El lliurament de premis i reconeixements es realitzarà en un acte públic a finals del mes de maig de 2019.

La participació del teixit associatiu de la ciutat en aquest projecte és cabdal per aconseguir l'objectiu de impulsar la divulgació de valors a la nostre societat. Animeu-vos a participar!

Bases del Concurs de micro relats 2018-2019
Plantilla de presentació del treball.