'Què Fer a Cornellà' a les portes del Nadal: tradició, cultura, solidaritat, fira artesanal...

Aquests dies ja es viu la màgia del nadal als carrers de Cornellà, trobareu tota mena d'activitats culturals, tradicionals i solidàries per gaudir al màxim d'aquests dies tan especials i alhora contribuir a enfortir el vincle amb les entitats i el comerç local. Per a no perdre't res del que es farà a la ciutat des d'avui mateix, podeu seguir tota la informació des de la pàgina web  "Què Fer a Cornellà", i a les seves xarxes socials FacebookTwitter Instagram, i us podeu descarregar l'aplicació mòbil gratuïta que permet consultar la programació des dels smartphones.

Conte de Reis i V Fira de Santa Llúcia

Per començar, torna al Castell de Cornellà acull a partir de l'11 de desembre (inauguració a les 20 hores) la XIII Mostra del Grup de Pintors de Cornellà. Els artistes locals exhibeixen els seus darrers treballs en una mostra pictòrica on es poden trobar diverses temàtiques i també tècniques com pintura a l'oli o aquarel·la, entre d'altres. I el dijous 13 de desembre, també al Castell (18.00 hores) es presenta el nou conte de la Nit de Reis 2019. Les autores del conte d'aquest any són Marta Roset (text) i Mònica bonet (il·lustració i maqueta) i la història es titula "Agents Especials Super Secrets del Mag Maginet".

També us avancem que el 15 i 16 de desembre celebrem una nova edició de la Fira de Santa Llúcia, al voltant de l la plaça de l'Esglesia, amb paradetes, petits concerts, tallers, degustacions gastronòmiques, etc. I aquest cap de setmana teniu moltes més activitats adreçades al públic familiar com el Planetari al Museu Palau Mercader (diumenge 9 i 16), els tallers a la xarxa de biblioteques, pessebres a les parròquies, concerts nadalencs.... I no t'oblidis de visitar, si encara no ho has fet, la carpa de l'exposició "Cornellà Humana" a la plaça d'Europa per conèixer tots els projectes que fem a la ciutat i participar en algunes de les propostes i activitats que a diari es fan.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà
  Agenda de Nadal