Inscripcions obertes i noves propostes als centres cívics per començar l'any

Prepara't per començar l'any complint nous propòsits com ara ampliar coneixements, aprendre i divertir-te apuntant-te a un dels tallers que ofereixen els centre cívics de Cornellà. Coneixeràs persones amb les teves mateixes inquietuds en aquests espais autèntics dinamitzadors de la vida social i cultural de la ciutat.

Les inscripcions comencen aquesta setmana i fins a finals d'any et pots inscriure en qualsevol dels més de cinquanta tallers i cursos que ofereixen els centres cívics de Sant Ildefons, Gavarra i Parc Esportiu Llobregat (PELL) per al primer trimestre de 2019. Les inscripcions a la Ludoteca del PELL comencen el 17 de desembre, però abans hi haurà dos dies de portes obertes perquè, si encara no la coneixeu, doneu un cop d'ull a les instal·lacions, els dies 13 i 14 de desembre, de 17.30 a 19 hores. El PELL també ofereix un programa d'activitats específic per als joves d'entre 8 i 16 anys per combinar l'exercici físic amb d'altres activitats com cuina, teatre o còmic (consulteu l'enllaç).

L'oferta és molt àmplia i variada per al públic adult:

  • Al CC. Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar tallers de fotografia a càrrec de l'Espai fotogràfic Sant Ildefons, o de dibuix i pintura a càrrec de Corne'll'Art Traços o de joieria impartit per Gent i Futur. A més a més, d'altres activitats saludables com el tai-txi, vital-gym, zumba o d'estimulació de la memòria, i d'altres més lúdiques i formatives com cuina, informàtica, balls de saló, dansa oriental, flamenc, sardana o sevillanes, el taller de música i infància per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys, i molts més en els quals han col·laborat entitats com l'Associació Cornellà per les Dones, Associació Dansa i Ritme, Gent i Futur, Centre Cultural Andaluz Bals Infante, Club Social Espai 3, Amics de la Sardana, El Semillero Azul i Escola d'Art Cornell'Art Traços, entre d'altres.  
  • Al Centre Cívic de Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d'art a càrrec de l'artista l'Evaristo Benítez, o els d'artterapia i risoterapia. També l'associació Gent i Futur ofereix tallers variats d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial
  • Pel que fa al Parc Esportiu Llobregat (PELL), ofereix cursos molt diversos com ara: improvisació teatral, salsa,balls sense parella, dansa del ventre o bollywood, cuina i cuina en família, fotografia, mindfullnes, Ioga, escriptura creativa...
Centre Cívic La Gavarra
Centre Cívic Sant Ildefons
Centre Cívic PELL
Programa Joves PELL
Ludoteca PELL