Aquest cap de setmana torna la Fira de Santa Llúcia a Cornellà

Els dies 15 i 16 de desembre celebrem a Cornellà la VII edició de la Fira de Santa Llúcia, una mostra que reunirà prop de 150 paradetes de productes artesanals relacionats amb el Nadal, amb la col·laboració de l'entitat Crear Cornellà. Els carrers al voltant de la plaça de l'Església (plaça dels Enamorats, Rambla Anselm Clavé i un tram de la crta. d'Esplugues) esdevindran durant dos dies un gran aparador on podreu comprar productes i objectes nadalencs per aquestes festes.

La Fira obrirà les paradetes el dissabte a les 16 hores i fins les 21 h, i diumenge de 10 a 20 h. A més de les parades artesanes hi haurà serveis de restauració i degustació de productes i s’habilitarà una zona infantil per a activitats. Hi haurà un escenari central en el qual es podrà assistir a actuacions musicals i espectacles per a tots els públics de la mà d’entitats de la ciutat, així podrem veure els tabalers de Cua de drac i els geganters del Foment de Cultura, audicions de sardanes, actuacions musicals o de dansaires, entre d’altres. Diumenge al matí es podrà participar en una ballada de sardanes organitzada pels Amics de la Sardana, que recaptarà fons per a la Marató de TV3.

Per als més petits, hi hauran activitats en dos escenaris. Un, al voltant de la plaça dels Enamorats amb diferents tallers, i un altre al tram tallat al trànsit de la carretera d’Esplugues, amb activitats esportives i lúdiques (canxa infantil de bàsquet, futbol infantil i circuit de mini Karts).

La Fira es consolida com a un esdeveniment ciutadà que aplega cada any al voltant de 30.000 visitants.