Noves propostes per començar l'any als centres cívics i al CNL de Cornellà

Els centres cívics de la ciutat i el Centre de Normalització Lingúística (CNL) ja tenen a punt la nova programació per al primer trimestre de l'any, les inscripcions són obertes perquè pugueu complir els vostres propòsits d'ampliar coneixements i divertir-vos aprenent. Coneixereu persones amb les vostres mateixes inquietuds en aquests espais autèntics dinamitzadors de la vida social i cultural de la ciutat.

Les inscripcions comencen aquesta setmana i fins a finals d'any us podeu inscriure en qualsevol dels més de cinquanta tallers i cursos que ofereixen els centres cívics de Sant Ildefons, Gavarra i Parc Esportiu Llobregat (PELL) per al primer trimestre de 2019.

L'oferta és molt àmplia i variada

  • Al CNL trobareu l'oferta habitual, de tots els nivells, destaquem el curs de nivell C2 (abans, nivell D) que es farà dimarts i dijous, de 18 a 21 hores, des del 14 de febrer fins al 20 de juny de 2018. Els cursos (trimestrals) començaran el 9 de gener i les inscripcions als cursos de català són: alumnat nou i antic: del 17 al 19 de desembre; 7 i 8 de gener, de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h.
  • Al CC. Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar tallers de fotografia a càrrec de l'Espai fotogràfic Sant Ildefons, o de dibuix i pintura a càrrec de Corne'll'Art Traços o de joieria impartit per Gent i Futur. A més a més, d'altres activitats saludables com el tai-txi, vital-gym, zumba o d'estimulació de la memòria, i d'altres més lúdiques i formatives com cuina, informàtica, balls de saló, dansa oriental, flamenc, sardana o sevillanes, el taller de música i infància per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys, i molts més en els quals han col·laborat entitats com l'Associació Cornellà per les Dones, Associació Dansa i Ritme, Gent i Futur, Centre Cultural Andaluz Blas Infante, Club Social Espai 3, Amics de la Sardana, El Semillero Azul i Escola d'Art Cornell'Art Traços, entre d'altres.  
  • Al Centre Cívic de Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d'art a càrrec de l'artista l'Evaristo Benítez, o els d'artterapia i risoterapia. També l'associació Gent i Futur ofereix tallers variats d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial
  • Pel que fa al Parc Esportiu Llobregat (PELL), presenta 28 propostes de tot tipus i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com "Dibuix i Pintura", "Fotografia Digital" en els seus tres nivells, classes de cuina, cursos de relaxació, salut i creixement personal, "Escriptura Creativa", entre altres. Entre les novetats destaquen dos cursos: el de Hatha Ioga, danses Bollywood i una nova sessió els dimecres de Cuina de Mercat. Els més petits poden assistir als cursos de "Cuina en Família" i aprendre receptes senzilles juntament amb els seus pares.
  • A més a més, les inscripcions a la Ludoteca del PELL comencen el 17 de desembre, però abans hi haurà dos dies de portes obertes els dies 13 i 14 de desembre, de 17.30 a 19 hores, perquè si encara no la coneixeu, doneu un cop d'ull a les instal·lacions,. El PELL també ofereix un programa d'activitats específic per als joves d'entre 8 i 16 anys per combinar l'exercici físic amb d'altres activitats com cuina, teatre o còmic (consulteu l'enllaç).
Centre de Normalització Lingüística
Centre Cívic La Gavarra
Centre Cívic Sant Ildefons
Centre Cívic PELL
Programa Joves PELL
Ludoteca PELL