Obrim per Nadal les aules d’estudi

Si heu de combinar els àpats de Nadal amb els apunts perquè teniu exàmens en començar l'any, necessiteu connectar-vos a Internet o treballar amb més concentració, no patiu perquè a partir del 20 de desembre i fins al 3 de febrer ja teniu obertes les aules d'estudi municipals. Aquest any obrim una setmana abans les aules de les biblioteques Marta Mata i Sant Ildefons, i el C.C. Joan N. García-Nieto. Els dies 5 i 6 de gener romandran tancades, i els dies 20 i 27 de desembre obrim de 20 a 24 h només al C.C. Joan N. García-Nieto.

Un cop passat aquest període, podreu continuar gaudint de l'emplaçament al Citilab tot l'any i, a més, en horari nocturn. Citilab facilita part del seu espai com a aules d'estudi els 365 dies de l'any: cada dia entre setmana, i també els dissabtes i diumenges 24 hores, en el marc del projecte de suport als estudiants. Així doncs, durant aquestes festes de Nadal, les aules d'estudi romandran obertes seguint el seu horari habitual diari: tan els dies festius com els dies hàbils. Per tant, el 25 i 26 de desembre i l'1 i 6 de gener el Citilab tindrà les portes obertes per a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer ús de les aules d'estudi durant les 24 hores del dia.

En total, teniu a la vostra disposició al voltant de 300 places per poder preparar els exàmens i treballs. Les aules municipals d'estudi són un projecte de suport als estudiants, que funciona a la ciutat des de l'any 2000 i per elles passen cada any prop de tres mil estudiants tant de Cornellà com de la comarca.

Consulteu els horaris de les Aules d'Estudi

Citilab