Animació als carrers per gaudir del Nadal a Cornellà

Durant l'època nadalenca si passegeu pels eixos comercials de la ciutat podreu trobar-vos amb agradables sorpreses en forma d'activitats, atraccions per als nens i nenes, o animacions musicals. Així, una locomotora musical recorrerà part de la zona d'influència dels mercats municipals durant diferents dies, amb patges reials que repartiran caramels; i es podran veure actuacions musicals amb bandes de jazz, i diferents personatges animats en forma d'inflables gegants, il·luminats o amb xanques: la familia Noël, un divertit pingüí, un ós polar, un koala, o una marmota, entre d'altres.  I, si encara no ho heu fet, podeu dipositar la vostra carta de Reis a les bústies del Mag Maginet i penjar els vostres millors desitjos per l'Any Nou als Arbres de la Fada Ondina.

Tindreu ocasió de trobar-vos amb algun dels personatges que corren aquests dies per la ciutat durant les hores de més afluència al matí, entre les 11.30 i les 13 hores, i a la tarda, entre les 17 i les 19 hores, els dies: 27 (Gavarra, Sant Ildefons, Centre i Fontsanta), 28 (Centre, Gavarra i Almeda), 29 (Riera, Centre, Pedró, Gavarra i Almeda) ,31 (Gavarra), 2 de gener (Pedró i Sant Ildefons), 3 (Centre), 4 (Almeda i Centre) i 5 (Fontsanta).

Com cada any, la iniciativa forma part de la campanya de dinamització del comerç local portada a terme per l'Ajuntament i l'associació Cornellà Compra a Casa per promoure la compra de proximitat, fent èmfasi en la celebració d'activitats a la via pública per contribuir a la convivència i la cohesió social. Cornellà compta amb un teixit comercial dinàmic, modern i variat que ofereix als seus usuaris garanties d'atenció personalitzada i qualitat.

Més seguretat en els eixos comercials
Durant els dies de campanya comercial de Nadal, Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra augmenten el seu dispositiu de seguretat, especialment al voltant dels eixos comercials, i en les hores de major afluència de públic (entre 17 i 20.30 hores). Aquest dispositiu és conegut com ‘Operació Grèvol' i també ofereix consells als comerciants sobre les mesures de seguretat a adoptar especialment durant aquests dies, en el qual s'incrementa l'activitat a les botigues.