Comença el 2019 en forma amb el programa Esport Salut

Posar-se en forma i tornar a la rutina diària després de les festes nadalenques pot resultar-vos més fàcil amb el programa municipal Vine a Fer Esport Salut! que torna a partir del 7 de gener amb 200 noves activitats dinamitzades als parcs, places, i també a la piscina.

Durant el primer trimestre de l'any trobareu activitats per a cada dia de la setmana, molt variades i amb diferents nivells de dificultat, només heu de valorar quina és la més adient en funció de la vostra condició física, interès o les ganes d'experimentar noves modalitats. Els horaris de les activitats són molt amplis per poder respondre a les necessitats dels diferents col·lectius: tant de matí com de tarda. No requereixen inscripció prèvia.

Són propostes dirigides per monitors especialitzats i totalment gratuïtes programades des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, perquè qualsevol persona les pugui realitzar. Cada dia es programen entre dos i quatre activitats diferents, en què s'intenta combinar el treball cardiovascular de diferent intensitat amb exercicis de tonificació, natació, i rutes pels barris de la ciutat o per la llera del riu.

A més, trobareu altres propostes puntuals com els tallers d'alimentació saludable per a informar sobre hàbits alimentaris per a una vida sana. Els pròxims tallers d'alimentació saludable seran el 17 de gener, el 14 de febrer i el 14 de març, a les 19 hores, al centre cívic Sant Ildefons. Aquests sí requereixen inscripcions per tenir un aforament limitat, cal trucar al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1797) o al correu vroldan@aj-cornella.cat.

També els dissabtes, a les 11 hores, podeu assistir-hi a la Masterclass Saludable, davant del rocòdrom de Can Mercader.

Més informació: http://www.cornella.cat/ca/PAFES.asp