Participa a la cursa solidària de Reis de Cornellà

La Cursa de Reis organitzada per l'entitat Corresolidaris arriba a la seva cinquena edició. Enguany la recaptació es lliurarà a l'Associació Catalana de Fibrosi Quística i s'espera superar la xifra dels 5.025 euros de la passada edició amb què s'ha pogut dur a terme la investigació de l'exoesquelet a través de l'Hospitat de Sant Joan de Déu. A més, hi haurà un punt de recollida de joguines per als infants més vulnerables.

Tothom pot participar en aquesta cursa, el pròxim dissabte 5 de gener, que té un recorregut de cinc quilòmetres, i que inclou curses infantils per als més petits de casa, amb circuits adaptats a cadascuna de les edats de 0-14 anys. Podreu participar en tota una festa de la solidaritat, fent el que més us agrada: córrer. Com l'any passat hi haurà una zona d'avituallament amb una taula plena de productes per a l'arribada.

Les inscripcions es poden realitzar a traves de xipgroc.cat fins el dia 4 de gener a les 10 hores o fins arribar a 1.500 inscrits + 300 infantils. La inscripció de la cursa de 5 km té un cost de 8 € per als propietaris del xip groc. En cas de haver de llogar-lo (xip blanc), aquest tindrà un cost de 2 € (inscripció + lloguer de xip = 10€). Aquest últim s'haurà de retornar al finalitzar la cursa. La cursa infantil té un cost de 5 euros i no serà cronometrada, i sense premi.

Corresolidaris són una entitat sense ànim de lucre creada per aficionats a l'atletisme popular, per donar a conèixer i recaptar fons en projectes solidaris, en molts casos de caràcter minoritari, a través de la realització d'activitats esportives relacionades amb l'atletisme popular.

La sortida i arribada serà a la plaça de Catalunya de Cornellà de Llobregat.

La recollida de dorsal, la recollida de joguines i la bossa del corredor serà al CRAJ Centre de Recursos Juvenils (Carrer de Mossèn Andreu, 17, 08940, Cornellà de Llobregat,).

Més informació i inscripcions a: www.corresolidaris.org

Les places són limitades. Animeu-vos!

Distàncies, categories i horaris:
  • Cursa de 5 Km. / Sortida 10:00 hores. Oberta a totes les edats.
  • Cursa de 550 m. / Sortida 11:30 hores. Nascuts dels anys 2013 al 2019.
  • Cursa de 550 m. / Sortida 11:45 hores. Nascuts dels anys 2009 al 2012.
  • Cursa de 1.000 m. / Sortida 12:00 hores. Nascuts dels anys 2004 al 2008.