La Xarxa de Biblioteques de Cornellà comença l'any amb moltes novetats

Més de 4.000 persones tenen carnet de la Xarxa de biblioteques de Cornellà (XBC), una xifra que posa de manifest l'utilitat i funcionalitat d'aquests equipaments com a dinamitzadors de la vida cultural i educativa de la ciutat. Cada any participen al voltant de deu mil persones a les diferents activitats i iniciatives vinculades a la lectura, com ara els clubs de lectura, les presentacions de llibres, xerrades, tallers familiars i per a adults, hores del conte, activitats de bibliolab i concursos, etc.

Aquest any, les biblioteques han començat l'any amb novetats perquè tothom pugui trobar una fórmula per formar-se, aprendre coses noves o descobrir noves aventures a través dels llibres. La biblioteca central programa un club de parla anglesa, per millorar l'expressió en anglès amb activitats divertides: jocs, presentacions, debats i moltes coses més. Està impartit per una professora d'anglès i adreçat a joves a partir de 18 anys amb un nivell mig d'anglès. També continua aquest any el club de francès a la biblioteca de Sant Ildefons. Una altra novetat serà un cicle de 'lectura amb gossos', a la biblioteca Central, es tracta d'un taller de lectura per nens i nenes entre 6 i 10 anys que pretén millorar i reforçar la seva autoestima lectora gràcies al treball realitzat amb els gossos de manera lúdica i festiva.

Tallers d'alfabetització digital per a persones de més de 55 anys

A finals de gener la Xarxa Biblioteques de Cornellà comença a organitzar tallers d'alfabetització digital per a persones de més de 55 anys, en col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya, amb l'objectiu que aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils i puguin estar al dia en les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Les persones interessades poden inscriure's a qualsevol de les biblioteques de Cornellà.

A totes les biblioteques hi trobem un equip de professionals al servei dels usuaris que treballen per donar resposta a consultes i per fer de les biblioteques els equipaments referents de la vida cultural de la nostra ciutat.

A més a més, la XBC ha estrenat una nova web més dinàmica, més atractiva i amb més contingut. Entra-hi i comença a explorar-la!   biblioteques.cornella.cat