Conferència al Cornellà Cuida per potenciar les capacitats cognitives de les persones dependents

El cicle de conferències Cornellà Cuida adreçat a cuidadors no professionals de persones grans i en situació de dependència ofereix aquest dimarts 5 de febrer, a les 16 hores, eines sobre 'Com millorar les capacitats cognitives de les persones dependents'. L'objectiu de la sessió és donar a conèixer diverses activitats per realitzar amb els familiars i potenciar les capacitats, l'autorealització i l'autoestima. Coneixereu quines activitats podreu fer amb el vostre familiar dependent i quins són els objectius a aconseguir. També veureu alguns exemples d'activitats pràctiques. La sessió anirà a càrrec dels serveis d'Educació Social i d' Auxiliars de Geriatria del centre.

El cicle de conferències Cornellà Cuida s'imparteix a la Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents, a la Residència Teresa Duran (Av. Salvador Allende, 45). Es tracta de sessions mensuals de 90 minuts i la participació és gratuïta, tan sols es requereix inscripció prèvia al telèfon 93 375 00 10 o bé per correu electrònic info@dependents.cat

La Fundació compta amb una àrea especialitzada en ajudar els cuidadors no professionals, que presta suport a prop de 2.000 famílies que es troben en aquesta situació. A més, els assistents a les sessions disposen del "Espai Memòria ", creat recentment a la Residència, que poden tenir cura durant aquesta estona de la persona gran o dependent al seu càrrec (subjecte a valoració prèvia). Es tracta d'un servei d'estimulació i atenció diürna orientat a persones amb nivells inicials de dependència, i compta amb l'acreditació de l'Institut Guttmann per realitzar processos de neurorehabilitació en persones afectades d'ictus, demències, etc.