Corre per una bona causa a la IV edició de la Cursa de la Dona

Enguany Cornellà corre per Bolívia i per l'escola Virolai a la 4a Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà, que se celebra el 17 de febrer, a partir de les 10 h.  Les inscripcions són obertes i esperen la teva participació per aportar el teu granet de sorra en aquesta iniciativa solidària. La recaptació es destinarà íntegrament a un projecte de capacitació de noies en situació de risc a Cochabamba (Bolívia) desenvolupat per l'ONG IPI-COOP a Etiòpia i a l'escola Virolai, de Cornellà.

Es tracta d'un recorregut de 5 km, que comença i acaba a l'estadi municipal d'atletisme de Cornellà. El recorregut de la cursa estarà senyalitzat i comptarà amb controls d'orientació en tot el circuit. A tots els participants se'ls hi lliurarà una samarreta commemorativa (segons disponibilitat de talles) i avituallament al final de la cursa.

Podeu fer el recorregut corrent, caminant, en solitari, amb amigues, nens i nenes petites... la cursa està oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys i a noies/dones de més de 15 anys. Quasi 1.200 persones van participar a cadascuna de les edicions anteriors, d'una cursa que ja s'ha consolidat a Cornellà com una cita ineludible al calendari.

Les inscripcions es poden fer presencialment a la botiga J'Arribo (Marcelino Menéndez Pelayo, 20), al Parc Esportiu Llobregat i al Club Delfos (Verge de Montserrat, s/n) i a través de la web: www.dreamrunners.org