El carrer Montserrat Roig millorarà la connexió amb el parc del Canal de la Infanta

Cornellà continua amb la transformació del seu espai públic per fer-lo més sostenible i agradable per a les persones. Aquests dies comencen les obres de reforma de la zona verda del carrer Montserrat Roig, al barri Fontsant-Fatjó, per integrar-se al parc del Canal de la Infanta i facilitar la connexió del vianant amb l'entorn. Aquesta reurbanització i millora de l'accessibilitat de la zona és possible gràcies al recent soterrament de les torres elèctriques que hi havia hagut a la zona durant dècades.

La intervenció consistirà en modificar el pas principal, potenciant la connexió més directa amb el parc del Canal de la Infanta, la creació de recorreguts nous i la millora de l'accessibilitat, eixamplant els dos camins que hi ha ara, paral·lels a les façanes. A més, es renovarà el mobiliari urbà existent, i la xarxa de reg amb criteris d'ecoeficiència

També millorarà l'eficiència energètica i es minimitzarà la contaminació lumínica reubicant alguns punts de llum i substituint els més antics per projectors amb lluminàries de tecnologia Led. Pel que fa a la vegetació, es reforcen els parterres de gespa i es plantaran nous pollancres, xicrandes i grevillea, en lloc d'altres espècies menys adaptades a aquest entorn.

Durant el temps que durin les obres s'intentarà minimitzar l'afectació a la circulació de trànsit rodat i facilitar l'accés de vianants. Les obres tenen un pressupost de 242.266,28 euros.