L'estudiant Jordi Palomo crea el cartell de promoció de l'escola pública a Cornellà

A partir del dissabte 9 de març comencen les jornades de portes obertes als diferents centres educatius de la ciutat i per fer difusió cada any es fa un cartell que realitza un alumne de les escoles públiques de Cornellà. Aquest any el cartell seleccionat per membres de diferents departaments municipals ha estat el disseny realitzat per l'alumne de primer curs del CFGS "Disseny i edició de publicacions impresses i multimèdia" de l'institut Esteve Terradas i Illa, Jordi Palomo Dalmau.

Jornada de Portes obertes

Durant el període de Jornada de Portes obertes el cartell es col·locarà a suports promocionals a la ciutat com tanques i panells. L'Ajuntament de Cornellà ha editat el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s'expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l'abast dels infants, joves i adults de Cornellà.

Tota la informació sobre la preinscripció per al curs 2019-2020 es pot trobar a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general/

   
Centres públics   Secundària obligatòria
  Centres concertats