Segueix l'actualitat de la ciutat a través dels diferents canals municipals online

Cada dia t'ho posem més fàcil per estar al dia de tot el que passar a la teva ciutat: actualitat, cultura, medi ambient, esports, activitats familiars i populars, etc. L'Ajuntament de Cornellà posa a l'abast de la ciutadania una àmplia guia amb diferents perfils de xarxes socials municipals:

http://ajuntament.cornella.cat/CatalegWeb/

A més, si vols rebre setmanalment a la vostra bústia electrònica informació de Cornellà només heu d'omplir el formulari d'alta a la pàgina Cornellà al dia del web municipal. Pots triar aquells butlletins electrònics que més s'ajustin a les vostres inquietuds i interesos personals: el bloc d’actualitat i reflexions de l’alcalde de Cornellà, el butlletí d’actualitat municipal amb notícies, agenda d’activitats, avisos d’interès públic, etc..., l'Agenda Cultural i de lleure de Cornellà, l'Agenda d'activitats esportives, el butlletí Emancipació Jove (recull de notícies d’interès juvenil), Passa’l (Agenda Jove que recull totes les activitats dirigides a joves de la ciutat), i l'Agenda d'activitats de Medi Ambient.

Per no perdre't res i planificar les teves sortides culturals en família, sol o amb àmics, també tens una eina molt útil al teu servei: l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots subscriure't al butlletí electrònic, i seguir les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o descarregar-te l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

I des del mes de setembre passat, el butlletí municipal Cornellà Informa compta amb una pàgina de la xarxa social Facebook on es van penjant notícies d'interès vinculades a informacions de la revista en paper i també de la web municipal.

https://www.facebook.com/cornellainforma/

Recordeu que la revista també es pot consultar completa en pdf o com a publicació electrònica Issuu a través d'aquesta web. A partir d'ara, si esteu registrats a Facebook, també podreu estar informats de l'actualitat de la ciutat, només cal que seguiu la nova pàgina del Cornellà Informa i, si ho desitgeu, cliqueu el "m'agrada"!