Nova convocatòria per presentar projectes empresarials al Cornellà Open Future

El programa Cornellà Open Future ha obert una quarta convocatòria en busca dels millors projectes empresarials de base digital de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per donar-los el suport necessari per sortir al mercat. En la selecció es valorarà especialment el potencial de la idea, la capacitat de l'equip promotor i el grau d'innovació.

El programa consisteix en seleccionar un màxim de deu projectes i un mínim de cinc que rebran l'ajuda necessària per poder sortir al mercat i obtenir finançament. Així, les propostes presentades deuen tenir la idea i el model de negoci validats, com a requisit indispensable. Els projectes seleccionats rebran formació i tutories personalitzades durant sis mesos, des del 24 d'abril fins al 23 d'octubre. A més, podran rebre allotjament gratuït en el hub La Piràmide de Cornellà, accés a la xarxa de contactes, mentors, networking, assessorament especialitzat gratuït en aspectes legals, fiscals i laborals, etc.

Enguany, com a novetat important, les propostes seleccionades podran optar als Premis d'Innovació de l'Ârea Metropolitana de Barcelona dotat amb 20.000 euros pels tres millors projectes empresarials de base tecnològica per finançar la seva sortida al mercat.

El programa Cornellà Open Future té com a objectiu impulsar l'emprenedoria i està gestionat pel Centre d’Empreses de PROCORNELLÀ, empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, amb més de 25 anys d’experiència i que incuba unes 200 iniciatives empresarials l’any. La iniciativa està emparada per la plataforma global Telefònica Open Future que busca Startups tecnològiques en tota Espanya.

Els interessats en participar poden presentar la inscripció fins al 20 de març, en el web www.cornella.openfuture.org