El Rugby Club Cornellà representa el rugbi català al Torneig d'Escoles Ciutat del Rugby de València

L'Escola del Rugby Club Cornellà ha estat l'única representant del rugbi català al Torneig d'Escoles Ciutat del Rugby de València, celebrat els dies 2 i 3 de març, en què van participar els equips mixtes de sub 10 i sub 12 amb altres equips de clubs de rugbi de tot l'estat, com l'Alcobendas, el Fènix Zaragoza, l'Alacant RC, el CAU València, el Paterna Ciencias o CP "Les abelles" que va ser l'equip amfitrió.

L'equip sub 10 (format per noies i nois nascuts/des el 2009 i 2010 i reforçat amb 3 jugadors del sub 8 nascuts el 2011) va estar a pocs minuts de poder disputar la fases finals pel títol, però una darrera combinació d'empats els va deixar fora de jugar amb els quatre millors equips del torneig i es va haver de conformar amb disputar els partits pel 5è lloc. Finalment la 6ena plaça aconseguida de 12 participants és valorada com un bon resultat pels cornellanencs. Per la seva banda, l'equip sub 12 (nois i noies del 2007 i 2008) va disputar un torneig de menys a més, i tot i les dificultats inicials es va acabar adjudicant la 8ena plaça definitiva en un partit final brillant contra l'equip amfitrió del CP "Les Abelles".

L'equip tècnic de l'escola del RC Cornellà han mostrat la seva satisfacció pel nivell de joc demostrat i per la possibilitat de participar en un torneig de prestigi entre les escoles de rugbi com és el torneig valencià.