Què fer a Cornellà un cap de setmana marcat per la igualtat de gènere

Coincidint amb la setmana del Dia Internacional de les Dones, trobareu a Cornellà un ampli ventall de propostes per reivindicar els drets de les dones i donar visibilitat a la creació artística femenina, organitzades pel consistori i el Consel Municipal de la Dona i altres entitats de dones del municipi.

Consulta l'agenda de la teva ciutat "Què fer a Cornellà"i informa't de tot el que pots fer aquest cap de setmana amb la família o les amigues i els amics. Destaquem dues activitats que recuperen el protagonisme de les dones vinculades amb la història del nostre municipi: un nou itinerari històric per la ciutat que es retroba amb les dones pageses, puntaires, mestres o llevadores, passant per la revolució industrial i les lluites obreres, i la posada en escena de ‘A l'ombra dels fusells. Dones que creen la història'  a càrrec de la Cia. Acròbates Cultura, un recorregut per textos de dones que van viure la Guerra Civil i l'exili, a l'auditori Sant Ildefons.

I dissabte, a la plaça d'Europa, tota una jornada festiva, musical i feminista amb el III Festival de Música per la Igualtat amb la participació dels alumnes de l'escola municipal de música, artistes locals i els grups convidats LA OTRA i BALKAN PARADIS ORQUESTRA que oferiran concerts per reivindicar la convivència de gènere.

Diumenge, passa un matí al parc de Can Mercader, hi trobaràs des de actvititas del MMACA (Museu de les Matemàtiques de Catalunya) per celebrar la festa del número PI, fins a contes que trenquen estereotips per a tota la família, 'La princesa rebel i altres contes en clau femenina'.

Pots subscriure't al butlletí electrònic, i seguir les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o descarregar-te l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.