Consulta el cens electoral per poder votar a les eleccions generals del 28-A

Amb motiu de les eleccions generals del proper 28 d'abril, l'Ajuntament de Cornellà ha fet públic el cens electoral per tal que la ciutadania comprovi que les seves dades són correctes per poder votar. Seran requisits indispensables tenir 18 anys o més en la data en què les eleccions tenen lloc i estar inscrit en el cens electoral.

De l'11 al 18 de març, les llistes del Cens Electoral vigent queden exposades al públic a fi que els electors/es puguin comprovar-hi la seva inscripció. Les consultes i reclamacions es poden realitzar amb el DNI, passaport o permís de conduir a l'oficina d'atenció ciutadana, de dilluns a divendres: matins de 8:30 a 14:30 hores, tardes de 16:30 a 19:00 hores (atenció només amb cita prèvia http://citaprevia.cornella.cat). També es pot consultar la inscripció a les llistes electorals trucant al telèfon de l'Ajuntament 93 377 02 12.

L'Ajuntament de Cornellà ofereix a la pàgina eleccions.cornella.cat una completa base de dades amb informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat de Cornellà des de 1979. També hi podeu consultar ara mateix a quin col·legi us correspon votar, així com on estan situats aquests col·legis.

 

Eleccions Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Consulta tota la informació relacionada amb el procés electoral a Cornellà de Llobregat