La primavera omple d'activitats culturals i familiars l'agenda 'Què Fer a Cornellà'

La primavera es presenta a Cornellà plena d'activitats culturals i d'oci per a totes les edats. Si voleu gaudir del bon temps a l'aire lliure, podeu trobar un bon grapat de propostes gratuïtes per aquest diumenge 24: el programa de 'Dansa. Quinzena Metropolitana' (a la Plaça de l'Església, de 12 a 14 h), les activitats a la Ludoteca del carrer Avet i als carrers dels 'Diumenges sense cotxes', i la Festa del Riu, per exemple.

Divendres 22 i dissabte 23 Cornellà celebra el I Cicle de Novel·la Negra a la biblioteca Marta Mata, una oportunitat que tots el amants del gènere no heu de deixar escapar! Seran unes jornades que comptaran amb la presència de autors i autores que participaran en diferents ponències, taules rodones, col·loquis, tertúlies i signatures de llibres.

També pots trobar diferents propostes a les diferents sales de la ciutat, ja que aquests dies Cornellà se suma al Dia Mundial del Teatre, i per als més petits no us heu de perdre els Dissabtes familiars a les biblioteques i les activitats de descoberta del patrimoni de la ciutat que aquest diumenge ens porta 'Top secret. El misteri de Can Mercader', i cóm fer de 'Meteoròlegs a la Torre de la Miranda'. Consulteu les dades de cada activitat ja que en molts casos cal inscripció prèvia.

I a més a més, una novetat! El Taller de l'artista Jordi Rocosa ha obert les seves portes al públic amb una interessant retrospectiva de la seva obra, més de trenta anys de creativitat i experimentació artística (a les antigues naus del complex industrial SIEMENS).

Consulta l'agenda de la teva ciutat "Què fer a Cornellà"i informa't de tot el que pots fer aquest cap de setmana amb la família o les amigues i els amics. Pots subscriure't al butlletí electrònic, i seguir les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o descarregar-te l'aplicació mòbil gratuïta "Què fer a Cornellà" que permet consultar la programació des dels smartphones.