Espectacles especials i activitats culturals el Dia Mundial del Teatre

Cornellà se suma a la celebració del Dia Mundial del Teatre (27 de març), creat per l'Institut Internacional del Teatre l'any 1961, amb diferents activitats organitzades per agrupacions, institucions i col·lectius vinculats al món del teatre. L'acte central tindrà lloc el 27 de març, a les 19 h, al Castell de Cornellà, amb la Lectura del Manifest Dia internacional del teatre, a càrrec de membres del món del teatre de Cornellà, i un diàleg amb l'actor Joan Pera. Inclourà la representació de l'obra de microteatre " Cupi2: an idiot Love story" de la companyia Kamaleonik. La presentadora i coorganitzadora de l'acte serà Montse Orozco, fundadora i Presidenta de Micro Cornellà Teatre.

Però aquesta celebració vol portar també les arts escèniques a espais menys habituals. Així, els instituts de secundària de la ciutat estan acollint representacions de l'obra ‘Happy birthday, Jamie Love', de Jordi Diamant, i dirigida per Joaquín Daniel, entre que Ràdio Cornellà emet dos programes especials sobre l'efemèride.

També s'han programat tallers per aprendre tècniques teatrals, una Master Class de Teatre, "A la recerca del meu personatge", a càrrec de l'Àngel Amazares (6 d'abril de 10 a 13 h, a l'Auditori Sant Ildefons). Un viatge divertit i amè pel joc teatral on es treballarà la veu, l'espai escènic, la improvisació i la paraula.

Ràdi Cornellà també se suma als actes de l'efemèride amb diverses lectures radiofòniques (Conte Radiofònic: 30 de març)

A més a la ciutat, podreu trobar un munt de propostes teatrals en el marc de celebració del Dia Mundial del teatre:

- "Maure el Dinosaure". Companyia Teatre Nu. Per al públic familiar. Dia 31 de març, a les 12 h a l'Auditori de Sant Ildefons. Preu: 2'5 €

- "Fum, Fum, Fum". Cia. Triangle Teatre. Dia 31 de març, a les 18 h a la Sala Ramón Romagosa, del Patronat Cultural i Recreatiu. Preu: 5 €

- "Reciclart School". Dia 31 de març, a les 18 h a l'Auditori de Cornellà. Preu: 15 € (anticipada: 10 €)

- "Mai t'oblidaré". Lectura dramatitzada a càrrec de Cia. Microcornellateatre. Dia 5 d'abril, a les 21 h a L'Auditori de Cornellà. Gratuït.