Idees molt primaverals per a la llar amb Garden Cornnatur

Hem canviat d'estació i els parcs i jardins comencen a omplir-se dels colors de la primavera, ara és el moment de renovar també la vostra llar i envoltar-vos de plantes i flors. A Cornellà comptem amb Garden Cornnatur, la botiga de jardineria especialitzada en paraments de la llar i plantes naturals per plantar al  jardí o per decorar la vostra llar i oficina.

El centre de jardineria està gestionat per l'empresa Tecsalsa, participada majoritàriament per l'Ajuntament de Cornellà, i té per objecte social oferir una oportunitat laboral i social a persones amb discapacitat intel·lectual, i de desenvolupament, amb especial dificultat d'integració laboral i social. Tecsalsa dóna ocupació actualment a més de 160 persones amb discapacitat i a més de la gestió del Garden, es dediquen al manteniment de jardins i espais verds de la ciutat i de la manipulació de productes industrials.

Garden Cornnatur presenta una extensa selecció de plantes, elements per a horts urbans, objectes de decoració, i una secció d'accessoris per a les teves mascotes. Compta amb una superfície interior de 1.836 metres quadrats i 2.250 al exterior, on es poden trobar arbres naturals i artificials, plantes de temporada, flors naturals i artificials, testos de tota mena, ornaments, bricolatge i moltes altres alternatives originals i exclusives, a preus molt competitius. També hi trobareu una gran varietat de terres i àrids pel vostre hort i jardí a base de materials orgànics i minerals, així com productes per a la cura de les plantes, arbres o gespa.

La botiga compta amb personal especialitzat per a assessorar els clients en la compra, un ampli horari d'atenció i aparcament propi gratuït. A més de tot el catàleg de productes tant per a particulars com per a empreses ofereix també assessorament tècnic en jardineria i de lloguer de plantes per a fires i congressos.

Tecsalsa
Garden Cornnatur

Carrer Progrés, 10-12
Cornellà de Llobregat (08940)
Tel. 93 474 34 50
Horari:  de dilluns a divendres de 9.30 a 20 h, el dissabte de 10.30 a 14.30 i de 16 a 20 h;
i diumenges i festius de 10.30 a 14.30 h.