Rimes, lletres, jocs, i tothom a ballar aquest cap de setmana a Cornellà

Aquest cap de setmana dona un cop d'ull al portal digital Què Fer a Cornellà i trobaràs un munt d'activitats per a tots els gustos i totes les edats per gaudir de l'oci i la cultura sense moure't de la teva ciutat. Tens propostes a l'aire lliure per aprofitar el bon temps com ara la cloenda de la 'Dansa. Quinzena Metropolitana' (dissabte 30 de març, 12 hores, a la plaça de Catalunya) que torna amb ‘Tothom balla', una proposta participativa i engrescadora per acomiadar l'edició. Tot seguit, prendran el relleu el tres centres de dansa de Cornellà -Escola de dansa Amparo Ruiz, Escola de dansa Eva Gris i Star Dance Studio- amb ‘A tres bandes. Come Back', una oportunitat de gaudir de l'emergència local i de crear comunitat al voltant de la dansa i les arts del moviment. Abans, però, encara pots gaudir d'un últim espectacle de la Quinzena a Cornellà, ‘LE ÇA' a càrrec de Sònia Sánchez, a l'auditori Sant Ildefons (29 de març, a les 21 hores).

A més de la dansa, els nens i nenes no ho tindreu fàcil per triar perquè aquest dissabte torna el Terrabastall, la festa de la lectura, a la biblioteca Central, amb 'Rimes, lletres i altres bogeries', i la festa anual dels esplais Esplaia't! omplint el parc sota el viaducte de Renfe d'activitats per a infants, tallers, jocs, ludoteca, taller de grafiti per a joves, etc.

I diumenge, no us oblideu de les activitats a la Ludoteca del carrer Avet i als carrers dels 'Diumenges sense cotxes', i molts més jocs, tallers i música al parc de Can Mercader amb les Jugateques i la celebració del la 1a SuperFesta del  SuperMes del Baix Llobregat. Trobareu també opcions per al públic familiar a les sales de teatre de Cornellà: 'Maure el Dinosaure' a l'Auditori de Sant Ildefons (12h), i 'Berenem a l'Auditori' (18h) amb 'Reciclart School'.

Consulta l'agenda de la teva ciutat "Què Fer a Cornellà"i informa't de tot el que pots fer aquest cap de setmana amb la família o les amigues i els amics. Pots subscriure't al butlletí electrònic, i seguir les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o descarregar-te l'aplicació mòbil gratuïta "Què fer a Cornellà" que permet consultar la programació des dels smartphones.