La Torre de la Miranda s'il·lumina de blau en el Dia Mundial de l'Autisme

Un any més, la torre de la Miranda s'il·luminarà en blau per donar suport a l'associació Aprenem i la seva campanya #connectatalblau amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme. Per commemorar el Dia Mundial de l'Autisme, el 2 d'abril, a tot el món són molts els edificis emblemàtics que s'il·luminen de blau, per conscienciar sobre la necessitat de millorar la qualitat de vida dels infants i adults amb autisme.

A Cornellà ens fem ressò d'aquesta iniciativa i ens sumem a la convocatòria 'conennecta'l al blau', que forma part de la Campanya internacional #Lightitupblue.

L'Escola de Mares i Pares municipal en col·laboració amb l'Associació Aprenem, on treballen perquè les persones amb autisme formin part de la societat, es respectin els seus drets i la seva qualitat de vida, ofereix al llarg de l'any tallers formatius per a professionals i famílies. A més, el diumenge 7 d'abril, l'Associació Aprenem organitza un munt d'activitats i propostes per donar visibilitat a aquests trastorns de desenvolupament. Amb la participació a aquestes activitats podem col·laborar en aquesta campanya.

Podeu consultar més informació a la web de l'associació Aprenem