Cornellà s'apunta al repte '30 dies amb bici' per promoure la mobilitat

Aquest mes d'abril torna el repte '30 dies AMB bici BCN' a l'àrea metropolitana de Barcelona, coincidint amb la campanya internacional '30 Days of Biking', que promou l'ús de la bicicleta com un mitjà de transport sostenible i saludable. Cornellà se suma a aquesta iniciativa amb un seguit d'activitats per promoure l'ús diari de la bicicleta a la ciutat.

En aquest context, el proxim 7 d'abril, d'11 a 13 h, dins del programa 'Diumenges sense cotxes', al carrer Baltasar Oriol (barri d'Almeda) s'instal·larà un circuit de mobilitat per aprendre habilitats en bicicleta, i un taller d'e-bicibox per provar el nou servei de bicicleta elèctrica metropolitana. Properament, el 14 d'abril, s'ha organitzat una sortida de 'ciclisme familiar'. La trobada és a les 10 del matí, al carrer Verge de Montserrat, i arribarem fins a Molins de Rei, amb una durada prevista de dues hores.

'30 Dies amb bici' és una campanya global de promoció de l'ús quotidià de la bicicleta que es desenvolupa cada mes d'abril des de 2014, per impulsar el canvi d'hàbit cap a mitjans de transport sostenibles. També us podeu descarregar-se l'app Ciclogreen i participar en el repte #30diesAMBbiciBCN, per registrar almenys 30 quilòmetres en bicicleta, patinet o patins durant el mes d'abril. Totes les persones que assoleixin el repte entraran en el sorteig de bicicletes, motxilles lluminoses i molts altres premis.

Suma't a alguna o a totes aquestes activitats que et proposem!

Per a més informació sobre el repte i les activitats organitzades entreu al Blog de la bicicleta

#30diesAMBbiciBCN