Apagada definitiva de la televisió analògica

A partir d’aquest moment només serà possible veure la televisió amb un televisor que disposi de TDT o connectat a un aparell decodificador.

La Televisió Digital Terrestre (TDT) és una nova tecnologia per difondre senyals de televisió, amb més canals gratuïts disponibles, més qualitat d’imatge i so, emissió de canals de ràdio a través del televisor, pel·lícules en versió original amb o sense subtítols, Guia Electrònica de Programació i altres avantatges en procés d’implantació.

Després d’un procés per fases, el mes d’abril s’acaben definitivament les emissions analògiques a tot Espanya. Si encara no rebeu a casa les emissions en TDT, el primer pas és adaptar les antenes, especialment si són col·lectives, per a la qual cosa cal consultar amb un instal·lador autoritzat. En segon lloc, disposar d’un televisor amb TDT integrat (tots els models recents ja l’inclouen) o si no, connectar-hi un receptor extern.

En els darrers mesos s’han realitzat diferents campanyes informatives per explicar a la ciutadania què cal fer si encara no es disposa d’un d’aquests aparells, a través de programes televisius i anuncis en diferents mitjans.

Tríptic informatiu "Només amb TDT veuràs la tele"
Díptic informatiu "La TDT ha arribat al Baix Llobregat"

Més informació:

www.tdt.cat
www.televisiondigital.es

Als telèfons 901 2010 04 o 012