Teatre, Flamenco, festes populars i altres plans per gaudir del cap de setmana a Cornellà

El mes de maig dóna el tret de sortida a les festes majors dels diferents barris de la ciutat començant aquest cap de setmana pel barri de Fontsanta-Fatjó. L'associació veïnal i diferents entitats socials i culturals han organitzat activitats per a nens, música, ball i tallers per a tots els públics. Al barri de Sant Ildefons aquests dies es viu la Setmana Cultural amb un programa molt variat amb la finalitat que tothom participi i gaudeixi de la vida social del barri. Altre esdeveniment protagonista d'aquest mes a la nostra ciutat és el Festival de Arte Flamenco de Catalunya, del qual trobareu també informació a les notícies destacades de la web municipal.

A Cornellà, les famílies tenen una cita molt especial a la plaça de l'Església el proper dissabte 4 de maig per gaudir junts del Dia Internacional de les Famílies. I aquest diumenge culmina la Jordiada amb la XXVII Festa de la Cultura Popular al parc de Can Mercader (a partir de les 10.30h), amb tot un ventall d'activitats: parades de llibres i roses, jocs infantils, actuacions, un dinar popular , mostres d'artesania i d'oficis i la presència de la cultura popular i tradicional catalana expressada per les diferents entitats que hi participen. Fins i tot, podreu gaudir de la representació de la 'La llegenda de Sant Jordi' (a la part del darrere del Palau Mercader, a les 12h i les 13).

Infórma't al Què Fer a Cornellà

Espectacles teatrals, animació infantil, dissabtes familiars, Cultura en Família, propostes de les entitats de la ciutat, descoberta del patrimoni arquitectònic i natural... tota la informació la trobaràs de forma fàcil i senzilla al portal de la teva ciutat: Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà