'Posa-li cara al voluntariat' aquest divendres a la plaça Lluís Companys

"Posa-li cara al Voluntariat" és el títol de la Mostra que es podrà veure aquest divendres 3 de maig a partir de les 17.30 hores, a la plaça Lluís Companys, un espai per donar a conèixer totes les entitats i projectes que es porten a terme a Cornellà relacionades amb el món del voluntariat.

A més de la Mostra d'entitats, hi haurà una exposició de 15 plafons amb la foto de persones que fan voluntariat a Cornellà explicant en què consisteix el projecte en el qual participen i com els hi repercuteix en la seva vida, ser voluntari a la ciutat.

Aquesta proposta s'engloba dins del Cicle de Voluntariat, posat en marxa des del Punt de Voluntariat municipal,  amb 4 objectius clau:
• Reconèixer la gran tasca que desenvolupen els voluntaris i voluntàries de Cornellà.
• Fer difusió del projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat i dels diversos àmbits d'aquests.
• Reflexionar sobre el gran capital humà que aporta el voluntariat a la societat, i com aquest pal·lia les desigualtats socials.
• Potenciar el voluntariat internacional, per conèixer projectes d'arreu del món, i informar sobre de l'Assessoria de Mobilitat Internacional.

Cornellà, és per a molts una ciutat de referència en quant a teixit i moviments socials, i es sabut per tots que en aquest àmbit el voluntariat és una clau d'èxit. Tant es així que el servei del Punt de Voluntariat i Solidaritat porta 18 anys en marxa, amb l'objectiu de ser un eix que centralitza els projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat i connecta amb les persones que estan interessades en participar-hi en ells.

Més informació a:

Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà
(Centre de Recursos Juvenils)
C. Mossèn Andreu, 17
Telèfon: 93 376 28 00
e-mail: puntvolisol@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/punt.voluntariatsolidaritat/
Twitter: https://twitter.com/Coop_Cornella

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 h.
Dimarts de 10.00 a 13.00 h.
Del 15 de juny al 15 de setembre, dimarts matí tancat.