Paco Montalvo, el rei del violí flamenc, i altres recomanacions al Què Fer a Cornellà

Aquest cap de setmana, entre altres activitats, el Festival de Arte Flamenco de Catalunya ens porta una nova actuació destacada: Paco Montalvo, violinista flamenc, serà a l'Auditori de Cornellà aquest dissabte 11 de maig, a les 21 hores. Montalvo (Còrdova, 1992) ofereix una visió inèdita del comportament del violí com a veu principal del flamenc, en una aportació artística totalment innovadora, creant versions d'obres de Paco de Lucía, Manuel de Falla, Sarasate, Granados, Tárrega o Albéniz. La Coordinadora de Entidades Flamencas y Andaluza aporta cada any varietat, actualitat i història del flamenc per poder gaudir-lo i compartir-lo.

Un ampli ventall d'entitats de la ciutat són part fonamental en el desenvolupament d'activitats culturals i impulsores de la vida associativa. Durant tot l’any es pot gaudir d’aquesta intensa activitat que augmenta amb l’arribada del bon temps. Aquesta setmana es podrà gaudir de les següents: la celebració de la ‘Cruz de Mayo' que cada any ens porten els amics del Centro Andaluz Blas Infante, una nova edició de la Festa de la Primavera al Centre Cultural i Recreatiu Extremeño “La Segarra”, el lliurament de premis i presentació del llibre del VI Concurs de Relats Breus al Castell...

Si vols activitats a l'aire lliure, et proposem Tresquem, una caminada al teu ritme per Cornellà amb bona companyia (diumenge), o una jornada voluntària de neteja per recollir residus i conscienciar-nos sobre la necessitat de tenir cura del nostre entorn natural (dissabte) i, el mateix dia a la nit, una visita guiada nocturna per la vora del riu Llobregat.

I per a la canalla teniu propostes de tots colors amb el programa Cultura en Família, les activitats del Patrimoni al Museu Palau Mercader i la Ludoteca dels diumenges al carrer Avet, entre d'altres. Dona un cop d'ull al portal de la teva ciutat Què Fer a Cornellà i troba el pla ideal per aquest cap de setmana.

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.


QUÈ FER A CORNELLÀ

Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà