Cornellà impulsa un programa de sensibilització contra la LGBTIfòbia

L'Ajuntament de Cornellà, amb el suport de diverses associacions i entitats socials del municipi, ha posat en marxa un programa de sensibilització contra la LGBTIfòbia que té com a eix central la celebració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia (17 de maig) i que contempla un ventall d'activitats i actes comunitaris amb l'objectiu de promoure el respecte per la diversitat sexual i la prevenció de l'assetjament a persones d'aquestes opcions i donar a conèixer els recursos d'orientació i ajuda.

El programa arrenca aquest dilluns 13 amb el Taller 'L'armari pels abrics! Prevenció del bullynng LGBTIfòbic', adreçat als joves, amb l'objectiu de prevenir la discriminació i l'assetjament escolar LGBTIfòbic. Serà al Casal Jove Sanfeliu - Sant Ildefons, carrer de l'Emigrant, 25, de L'Hospitalet, a les 17 hores.

El 17 de maig hi haurà una festa a la plaça de Catalunya, entre les 17 i 22 hores, amb tota mena d'activitats de sensibilització i jocs  organitzats pels joves del CRAJ, Espai Jove Sant Ildefons, Espai Jove Centre-Riera), l’Esplai Mowgli i el Club Sanfeliu-Sant Ildefons. A més a més, contacontes sobre diversitat,Show d'improvisació i actuacions musicals de diferents DJ que inclouran temes musicals no sexistes i d'apoderament LGBTI.

Des del 16 de maig la bandera irisada romandrà penjada de la façana del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, i en les properes setmanes s’organitzaran activitats de tot tipus: exposicions, Taula consultiva de diversitat sexual i de gènere, debats, i un curs de temàtica LGBTI que s'inclourà en el programa Els Juliols de la Universitat d'Estiu de les Dones, becat per a les persones residents a Cornellà.

Servei d’Atenció Integral (SAI-DECOLORS)

Ara fa un any es va estrenar el Servei d’Atenció Integral al Centre Cívic Sant Ildefons per oferir assessorament psicològic i legal a persones LGBTI i a les seves families. Es tracta d’un servei d’orientació i ajuda sobre qüestions relacionades amb la sexualitat i les relacions. És gratuït, confidencial i obert a tota la població jove i adulta. És obert cada dijous a la tarda.

#CORNELLÀPERLADIVERSITAT #STOPLGTBTIFÒBIA #XARXAMUNICIPISLGBTI

DESCARREGA'T EL PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ CONTRA LA LGBTIFÒBIA
Espai web d'informació LGTBIQ