Més d’11.000 euros recaptats en la campanya de suport a Haití

Durant els mesos de gener, febrer, març i encara l'abril, continua oberta la campanya humanitària "Cornellà amb Haití" per recaptar fons i ajuts.

Des que es va produir el terratrèmol el 12 de gener, la població s'ha abocat a les activitats realitzades per part del Consell Municipal de Cooperación i Solidaritat de Cornellà, la Creu Roja i l'Ajuntament. Partits de futbol, concerts, actes populars, musicals, calendaris, festes, etc.; així com la instal·lació de carpes a les portes dels centres escolars de la ciutat o la col·locació de 150 guardioles a totes les instal•lacions municipals han estat algunes de les iniciatives en què han participat els ciutadans i ciutadanes de Cornellà.

Així mateix, els centres educatius de la ciutat també han realitzat recaptacions puntuals per destinar diferents projectes solidaris en aquest país.

El dia 14 d'abril, a partir de les 19 h al  Patronat, les entitats organitzadores de la campanya faran un acte per agrair a la població la seva solidaritat i sensibilitat amb aquest tema.