Consulta el cens per a les eleccions municipals i europees del 26 de maig

El proper diumenge 26 de maig se celebraran eleccions municipals i al Parlament Europeu. Per poder-hi votar cal constar al cens electoral del nostre municipi, si vols saber a quin col·legi electoral i quina taula has d'anar a votar consulta les dades del cens electoral a eleccions.cornella.cat

Des d'aquesta pàgina podreu seguir tant els avenços de participació com, a partir de les 20 h, els resultats provisionals al nostre municipi. També trobareu una completa base de dades amb informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat de Cornellà des de 1979.

Enguany, el marc normatiu actual permet que les persones estrangeres que siguin ciutadanes de la Unió Europea o de Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago o Xile, puguin votar a les eleccions municipals. Tanmateix, per poder exercir aquest dret, els ciutadans d'aquests països havien de complir prèviament uns tràmits i estar inscrits al cens electoral (consulteu els requisits necessaris per poder votar a les eleccions municipals).

 

On haig d'anar a votar?
Mapa dels col·legis electorals
Resultats eleccions anteriors